Om Erla of Sweden

Välkommen till Erla of Sweden – en berättelse om kvalitet, hantverk och stil. Vi är stolta över att vara en återupplivad fortsättning av det klassiska textilmärket Erla, som har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1892. Med rötterna djupt förankrade i textilindustrin och baserade i Borås, en stad känd för sitt starka textilarv, fortsätter vi att vara en pålitlig följeslagare för den stilmedvetne mannen, oavsett ålder.

Vårt Sortiment:

För den moderna mannen som uppskattar klassisk design och hög kvalitet erbjuder vi idag ett komplett sortiment av kläder och accessoarer. Oavsett om du är ung och trendmedveten eller om du omfamnar en tidlös och sofistikerad stil, har Erla of Sweden något som passar just dig. Våra produkter genomsyras av noggrant utvalda material och skräddarsydda detaljer, vilket gör varje plagg till en unik och stilsäker investering.

Våra Värderingar:

Vi tror på hållbarhet, både när det gäller våra produkter och vår företagsfilosofi. Genom att satsa på kvalitet och hållbara material strävar vi efter att skapa kläder som inte bara är snygga utan också långlivade. Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön och arbetar ständigt för att förbättra vår hållbarhetspraxis.

Våra Återförsäljare: 

Vi är stolta över att vara representerade i butiker över hela Norden. Vill du uppleva våra kollektioner och hitta det perfekta plagget för dig? Tveka inte att kontakta oss för att få information om din närmaste återförsäljare.